Vacuum

Tarife vacuum:

DURATA 1 SEDINTA 5 SEDINTE 10 SEDINTE

20 minute

70 RON

325 RON

490 RON

30 minute

75 RON

350 RON

540 RON

 

Vacuum-ul trateaza tesutul conjunctiv cutanat si subcutanat, tintind celulita si favorizand eliminarea toxinelor. Stimuleaza schimburile celulare si mobilizeaza tesutul, restabilind fermitatea si reducand pana la disparitie aspectul de coaja de portocala al pielii (shape). Reduce retentia de apa prin impulsionarea circulatiei limfatice (drenaj limfatic) si venoase. La nivelul pielii, se realizeaza o exfoliere delicata, restabilind luminozitatea naturala a pielii.

Vacuum-ul face parte din noua generatie de aparate de inalta tehnologie care imbina obtinerea de efecte rapide si spectaculoase cu atingerea unui grad de confort maxim. Este expertul in “administrarea sculpturii unui corp sanatos”.

Celulita – Acumularea unui mare numar de adipocite in hipoderm. Grasimea acumulata preseaza pielea creand aspectul de coaja de portocala.

Pasii tratamentului:

Procedura consta intr-un masaj de tip aspiratie, in urma caruia este imbunatatit vizibil aspectul pielii atinse de celulita. Astfel, se elimina stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi, precum si toxinele, favorizandu-se drenajul limfatic. Aplicarea unei creme termoactive anticelulitice si plimbarea aparatului in zonele problematice ale corpului.

Dispozitivul este dotat cu un capat special care se videaza in momentul in care atinge pielea si “absoarbe” celulita si straturile adipoase.

Puterea, viteza sau profunzimea sunt reglate inainte de inceperea sedintei si variaza de la persoana la alta in functie de tipul si problemele pielii, dar si de gradul de suportabilitate a durerii. O sedinta nu dureaza mai mult de 30 de minute.

Beneficii:

  • restabileste fermitatea pielii si reduce pana la disparitie aspectul de coaja de portocala al pielii;
  • la nivelul pielii, un tratament vacuum realizeaza o exfoliere delicata, restabilind luminozitatea naturala a pielii;
  • ajuta la arderea grasimilor;
  • patrunderea adanca in toate tipuri de celulita;
  • stimuleaza drenajul limfatic si circulatia sangelui prin dilatarea vaselor;
  • scaderea in diametru in zonele “lucrate” (abdomenul, bratele, coapsele, genunchii si posteriorul sunt cele mai problematice zone);
  • imbunatatirea stimei si imaginii de sine;
  • reduce pana la disparitie aspectul de coaja de portocala al pielii;
  • restabileste fermitatea pielii.

Contraindicatii:

Persoane care sufera de epilepsie, boli cardiace, boli de piele, hipertiroidie. Nu se poate recurge la acest tratament daca pacienta este insarcinata sau a suferit recent o interventie chirurgicala.

TOP