Mezoterapie virtuala corporala

Mezoterapie virtuala corporala: fara ace, fara anestezie si fara perioada de recuperare.

Mezoterapia virtuala reprezinta o terapie inovatoare de exceptie, fiind printre putinele tratamente ce permit introducerea in profunzime a substantelor active. Este o alternativa moderna a mezoterapiei clasice, o terapie ce nu implica ace, anestezie si perioade de recuperare.

De regula, din ingredientele unei creme, foarte putine – numai 5% ajung efectiv in profunzime. Prin intermediul tratamentului de dermoporatie, dintr-o singura aplicare patrund 95% din ingredientii activi in straturile profunde ale pielii.

Tarife Mezoterapie virtuala corporala

DURATA 1 SEDINTA 5 SEDINTE 10 SEDINTE

40 minute

280 RON

630 RON

930 RON

 

Mezoterapia se recomanda pentru:

 • celulita de orice grad;
 • aglomerari de grasimi inestetice localizate pe gambe, coapse, fese, solduri, abdomen, brate etc.;
 • zone cu retentie de apa;
 • relaxare cutanata;
 • remodelare corporala;
 • vergeturi si cicatrici;
 • ideala pentru tratarea senzatiilor de picioare grele si dureri musculare.

Cu ajutorul unui curent electric, aparatul de mezoterapie virtuala introduce in structura pielii cocktail-uri ce contin vitaminele, mineralele, aminoacizii de care aceasta are nevoie pentru hranire si rejuvenare, stimulandu-i metabolismul, microcirculatia sangvina si odata cu aceasta sinteza de noi fibre de colagen si elastina. Rezultatele sunt vizibile imediat dupa tratament, pielea este vizibil mai ferma, mai elastica si mai luminoasa, avand un aspect odihnit, intinerit, efectul mentinandu-se pentru o perioada mai lunga de timp.

Mezoterapia virtuala utilizeaza doi curenti simultani, cu efecte complementare:

 • Curentul alternativ – rectangular – creeaza un fenomen numit electroporatie care mareste porii epidermei de aproximativ 400 de ori, ceea ce ii confera un grad ridicat de permeabilitate, determinand o intensificare a fluxului sanguin tranzitoriu. Practic, permite deschiderea temporara a barierei fosfolipidice si formarea unor canale de trecere, prin care substantele active din serumurile folosite vor ajunge la celulele tinta.
 • Curentul galvanic sau continuu – produce electroforeza (electro-osmoza) si este folosit pentru penetrarea in straturile profunde ale pielii a ingredientelor active din cocktail-ul cosmetic. In functie de problema tratata, se foloseste un anumit cocktail care se aplica direct pe piele, substantele fiind introduse in derm (stratul mijlociu al pielii) prin intermediul unui aplicator facial sau corporal. Aceasta tehnica permite dispersia omogena a substantelor in straturile profunde ale pielii. Este o metoda complet nedureroasa, tratamentul constand intr-un masaj placut care ofera si relaxare totala. Curentul galvanic are rolul de a spori metabolismul celular, determinand o vasodilatare superficiala.

La finalul sedintei de mezoterapie se efectueaza dermocrioforeza, care se bazeaza, practic, pe racirea superficiala a zonei tratate, folosind temperaturi scazute pentru a reduce temperatura tesuturilor. Ceea ce se obtine imediat este o serie de efecte de termo-reglare.

Beneficiile mezoterapiei corpoale:       

8 – 10 sedinte si dureaza 30 minute/sedinta

 • decongestionarea tesutului prin intesificarea fluxului sanguin, a microcirculatiei si a drenajului limfatic;
 • efect puternic anticelulitic si lipolitic datorita ingredientelor active introduse in derm;
 • prevenirea cresterii adipocitelor si a depozitarii de lipide;
 • scaderea in grosime si volum a celulelor de grasime;
 • efect de fermitate si crestere a tonusului pielii;
 • efect stimulant, energizant;
 • diminuarea telangiectaziilor.

Sedintele de mezoterapie corporala se efectueaza la o distanta de 4-5 zile intre ele. Un tratament exact va fi stabilit pentru fiecare caz in parte in functie de problema, varsta si evolutie.

Contraindicatii:

Stimulator cardiac, boli cardiovasculare , tulburari ale presiunii arteriale, boli de sange, infectii ale pielii, alergi, boli hepatice, epilepsie, in timpul tratamentului cu hormoni steroizi, in timpul sarcinii, alaptarii.

 

TOP