Microdermabraziune corporala

Spre deosebire de vechile metode, sistemul cu microcristale de diamant este hipoalergenic, nu implica risc de infectie cu particule desprinse si nu duce la reactii adeverse. Printr-un peeling precis si controlat, tratamentul cu microdermoabraziune stimuleaza membrana bazala sa produca celule noi. Astfel, regenerarea pielii se produce din interior spre exterior, iar prin exfoliere se deschide drumul celulelor noi care sunt impinse la suprafata epidermei.

Microdermabraziunea cu particule de diamant are rolul de a realiza o exfoliere similara unui peeling. Microdermoabraziunea curata epiderma cu ajutorul microcristalelor de diamant ce indeparteaza impuritatile si celulele moarte, ajutand la imbunatatirea aspectului pielii.

Tarife microdermabraziune corporala:

DURATA 1 SEDINTA 5 SEDINTE 10 SEDINTE

40 minute

155 RON

530 RON

680 RON

 

Rezultate si beneficii:

  • Curata in profunzime si stimuleaza regenerarea celulara;
  • Accelereaza productia de colagen si elastina, pielea devenind mai catifelata si mai luminoasa;
  • Tratament simplu si rapid, fara perioada de recuperare;
  • Textura si culoare uniforma;
  • Estomparea vergeturilor;
  • Cresterea elasticitatii pielii si diminuarea ridurilor (ex: decolteu).

Tratamentul poate fi repetat la intervale scurte (7-14 zile).

Contraindicatii:

Eczeme, dermatite, cancer de piele, răni deschise, in cazul persoanelor cărora li se administreaza oral medicamente pentru reducerea fluxului sanguin, tatuaje, pentru adolescentii sub 14 ani, in cazul femeilor insarcinate, pana la stabilizarea echilibrului hormonal, in cazul in care s-au efectuat, cu mai putin de doua saptamani inainte de procedura, epilarea, gomajul sau injectiile cu colagen in zona care se doreste a fi tratata.

TOP