Ultrasunete corporale

Tarife ultrasunete corporale:

DURATA 1 SEDINTA 5 SEDINTE 10 SEDINTE

30 minute

75 RON

320 RON

470 RON

 

Ultrasunete corporale

Ultrasunetele emise de aparat sunt intensitati reduse si frecvente inalte, acestea se simt asemenea unor vibratii ce au rolul de a stimula functiile celulelor si de a intari capacitatea tesuturilor, creand micro-vibratii cu efect de incalzire si de topire a grasimilor.

Efectul termic provocat de ultrasunete cu actiunea activa a ingredientelor din cremele anticelulitice ajuta la topirea grasimilor. Compusii activi si cremelor pentru celulita, vergeturi, fermitate sau pentru hidratare patrund mai rapid si in profunzime datorita vibratiilor celulare cauzate de ultrasunete.

Efectele ultrasunetelor:

  • Reducerea/eliminarea celulitei si a vergeturilor;
  • Slabire in centimetri;
  • Eliminarea toxinelor din corp
  • Reda fermitatea, luminozitatea si elasticitatea pielii;
  • Efect antivergeturi prin uniformizarea culorii epidermei;
  • Activarea melaninei de sub piele;
  • Relaxeaza zonele incordate.

Pasii tratamentului:

  1. CREMA ACTIVA –  se aplica pe zonele alese de client, aceste zone urmand a fi tratata cu diferitele capete de tratament ale aparatului in functie de marime.
  2. MASAJUL FINAL – se maseaza zona pana cand surplusul de crema este absorbit in piele.

Ingredientii activi vor continua sa actioneze 1-2 ore dupa tratament, de aceea nu se recomanda dusul imediat si consumul de alimente cel putin 2 ore dupa incheierea sedintei.

Frecventa:

Dureaza 30 de minute sedinta. Imbinarea ultrasunetelor cu terapii ca impachetari,  electrostimulare, endermologie sau microdermabraziune conduce la maximizarea efectelor anticelulitice si antivergeturi.

Recomandam sa se efectueze intre 2 si 3 sedinte pe saptamana pe durata tratamentului si o sedinta la doua saptamani pentru o mai buna mentinere a rezultatelor dupa tratament. Rezultatele variaza in functie de greutatea initiala, cu cat greutatea initiala este mai mare, cu atat rezultatele sunt mai evidente. Dupa 10-12 sedinte se poate slabi pana la 7 kg in greutate si 10-12 cm in circumferinta iar celulita se reduce cu pana la 40%. Efectele sunt deja vizibile de la prima sedinta.

Contraindicatii

Persoane cu probleme cardiace grave, hipertensiune, hipertiroidie, varice foarte pronuntate, femei insarcinate, boli de piele, boli respiratorii, diabet, tumori, persoane care sufera de spasmofilie, epilepsie, cancer, boli genetice, vase sparte.Nu se efectueaza in perioada menstruatiei.

Rezultatele tratamentelor difera in functie de sexul, elasticitatea pielii, organismul fiecarei persoane in parte. Tratamentele dau rezultate doar in cazul in care se tine cont si de o dieta corespunzatoare la care se adauga miscarea zilnica.

TOP