Efectele psihice si psihosociale ale acneei

Acneea lasă urme pe chip și suflet. Un sfert din populația planetei suferă de această afecțiune

Tesutul adipos: cum se depune si cum il indepartezi

Fiecare dintre tipurile de tesuturi prezente in organism reprezinta o componenta esentiala in buna functionare a sistemelor vitale. Tesutul adipos nu face exceptie, insa acumularea lui in exces poate conduce la adevarate probleme de sanatate. In plus, din punct de vedere estetic, excesul de grasimi provoaca nemultumire si frustrari, in randul celor care se confrunta cu el. Iata ce este, mai exact, tesutul adipos, care sunt beneficiile acestuia pentru organism, dar si cum il poti mentine in limite normale.

   Acneea corporala este similara celei faciale atat in privinta simptomelor, cat si a tratamentului, iar persoanele care au, sau au avut acnee la nivel facial, sunt mai predispuse sa dezolte acneea corporala.

Uleiul de arnica este excelent pentru a reduce umflăturile, pentru a ajuta la vindecarea vânătăilor, dar în special, pentru a reduce din durerile articulare.                        Proprietățile antiinflamatoare pe care uleiul de arnica le are îl fac un remediu excelent pentru mâncărimi, iritații provocate de insecte sau orice disconfort provocat de afecțiunile articulare.              Descoperă în

Cuperoza este o afectiune a pielii pe termen lung, care afecteaza in principal tenul

Cuperoza este o afectiune cronica.
Nu exista un remediu pentru cuperoza, dar afectiunea poate fi controlata prin tratament.
Cuperoza afecteaza pe fiecare pacient in mod diferit. In general este nevoie de timp pentru ca pacientul sa realizeze cum poate gestiona starea, impreuna cu medicul.
Cea mai buna modalitate de a preveni un focar de cuperoza este sa colaborezi cu medicul pentru a dezvolta un plan de tratament adecvat si pentru a evita factorii declansatori.

Anorexia reprezinta o boala psihica care determina aparitia tulburarilor alimentare prin deformarea imaginii propriului corp si teama nejustificata de crestere ponderala.

Anorexia reprezinta o boala psihica care determina aparitia tulburarilor alimentare prin deformarea imaginii propriului corp si teama nejustificata de crestere ponderala. Anorexia este o tulburare a comportamentelor alimentare care afecteaza in special persoanele de sex feminin aflate la varsta adolescentei si apare ca o compensare a lipsei de autonomie si dezvoltare personala.

Obezitatea Ce este, Cauze, Complicatii si Tratament

Obezitatea este afectiunea caracterizata de indicele de masa corporala mai mare de 30. Obezitatea creste riscul de afectiuni precum diabetul de tip 2, afectiuni cardiovasculare si chiar si de cancer, de aceea este important sa nu fie neglijata si sa fie combatuta cat mai rapid. In cazuri grave, obezitatea poate cauza complicatii fatale. Obezitatea reprezinta

ingrijirea-tenului-gras

             Ingrijirea tenului gras este un proces de durata si laborios. Excesul de sebum este una dintre cele mai des întâlnite probleme ale tenului, care afectează undeva între 40% și 55% din populația Planetei. Provocările tenului gras sunt multiple: aspectul uleios, erupțiile acneice și chiar intoleranța față de anumite produse. Cea din urmă se întâmplă

TOP