Radiofrecventa faciala

Tarife radiofrecventa faciala:

ZONA TIMP 1 SEDINTA 3 SEDINTE 6 SEDINTE
Fata

30 minute

115 RON

300 RON

425 RON

Fata – Gat – Decolteu

40 minute

135 RON

350 RON

525 RON

 

Radiofrecventa faciala este cea mai nouă tehnologie în terapiile de înfrumusețare cu rezultate remarcabile în tratamentul îmbătrânirii cutanate și remodelarii corporale. Tratamentul bazat pe radiofrecvență, la nivel facial, are rolul de reîntinerire a tenului și atenuare a efectelor îmbătrânirii (riduri, aspect matifiat, piele flască). Terapia cu radiofrecvență este complet sigură, non-invazivă și non-agresivă.

Pasii tratamentului: demachiere, peeling/gomaj, radiofrecventa, crema de final

Optional se poate folosi masca la final 20 de minute (30 RON/procedura)

Tratamentul cu radiofrecvență tripolară la nivel facial are numeroase beneficii:

  • Îmbunătățește textura și aspectul general al tenului de la prima ședință;
  • Netezește și uniformizează ridurile, având efect similar lifting-ului facial;
  • Întinerește tenul prin creșterea producției de colagen;
  • Atenuează petele de pigment și bărbia dublă;
  • Elimină cicatricile lăsate de acnee;
  • Previne îmbătrânirea prematură a pielii;
  • Redefinește ovalul feței.

Pentru rezultate optime se recomandă efectuarea ședințelor de radiofrecvență faciala în combinație cu oxigenoterapie și/sau ultrasunete.

Contraindicații:

Femeile însărcinate sau care alăptează; epilepsie, diabet, afecțiuni severe cardiace; antecedente de cancer sau alunițe premaligne; inflamații acute sau boli infecțioase; operații/leziuni care nu sunt complet închise; posesori de proteze metalice sau stimulator cardiac; persoane cu febra (38 grade Celsius); proceduri medicale estetice pe zona de tratament; istoric de probleme vasculare sau utilizarea de anti-coagulanți; boli ce pot fi afectate în mod advers de căldură (ex herpex simplex), piele foarte uscată şi fragilă, utilizarea de medicamente anti-inflamatoare fără steroizi (NSAIDS, de ex. care conțin ibuprofen) cu o săptămână înainte și după fiecare sesiune de tratament, tatuaj sau make-up permanent pe zona tratată, lifting facial, chirurgia ploapelor, refacerea suprafeței pielii, exfoliere chimică profundă sau dermabraziune profundă în zona tratată cu 3 luni înainte de tratament sau înainte de o vindecare completă, substanțe chimice injectate, fire, umpleri sintetice în zona tratată.

Program tratament intensiv: 6-8 ședințe = 1 ședința/săptămână

Program întreținere: 3-4 ședințe/lună la interval de 6 luni

TOP