Radiofrecventa faciala

Tarife radiofrecventa faciala:

ZONA TIMP 1 SEDINTA 3 SEDINTE 6 SEDINTE
Fata

30 minute

120 RON

330 RON

455 RON

Fata – Gat – Decolteu

40 minute

140 RON

380 RON

555 RON

 

Radiofrecventa faciala este o nouă tehnologie în terapiile de înfrumusețare cu rezultate remarcabile în tratamentul îmbătrânirii cutanate și remodelarii corporale. Tratamentul bazat pe radiofrecvență, la nivel facial, are rolul de reîntinerire a tenului și atenuare a efectelor îmbătrânirii (riduri, aspect matifiat, piele flască). Terapia cu radiofrecvență este complet sigură, non-invazivă și non-agresivă.

Pasii tratamentului: demachiere, peeling/gomaj, radiofrecventa, crema de final

Optional se poate folosi masca la final 20 de minute (35 RON/procedura)

Tratamentul cu radiofrecvență tripolară la nivel facial are numeroase beneficii:

  • Îmbunătățește textura și aspectul general al tenului de la prima ședință;
  • Netezește și uniformizează ridurile, având efect similar lifting-ului facial;
  • Întinerește tenul prin creșterea producției de colagen;
  • Atenuează petele de pigment și bărbia dublă;
  • Elimină cicatricile lăsate de acnee;
  • Previne îmbătrânirea prematură a pielii;
  • Redefinește ovalul feței.

Pentru rezultate optime se recomandă efectuarea ședințelor de radiofrecvență faciala în combinație cu oxigenoterapie și/sau ultrasunete.

Contraindicații:

Femeile însărcinate sau care alăptează; epilepsie, diabet, afecțiuni severe cardiace; antecedente de cancer sau alunițe premaligne; inflamații acute sau boli infecțioase; operații/leziuni care nu sunt complet închise; posesori de proteze metalice sau stimulator cardiac; persoane cu febra (38 grade Celsius); proceduri medicale estetice pe zona de tratament; istoric de probleme vasculare sau utilizarea de anti-coagulanți; boli ce pot fi afectate în mod advers de căldură (ex herpex simplex), piele foarte uscată şi fragilă, utilizarea de medicamente anti-inflamatoare fără steroizi (NSAIDS, de ex. care conțin ibuprofen) cu o săptămână înainte și după fiecare sesiune de tratament, tatuaj sau make-up permanent pe zona tratată, lifting facial, chirurgia ploapelor, refacerea suprafeței pielii, exfoliere chimică profundă sau dermabraziune profundă în zona tratată cu 3 luni înainte de tratament sau înainte de o vindecare completă, substanțe chimice injectate, fire, umpleri sintetice în zona tratată.

Program tratament intensiv: 6-8 ședințe = 1 ședința/săptămână

Program întreținere: 3-4 ședințe/lună la interval de 6 luni

TOP