Mezoterapie cu ace microblading

Mezoterapie cu Dermapen, cel mai avansat și accesibil dispozitiv ce folosește ace detașabile de unică folosință pentru a reda pielii tinerețea mult dorită și pentru a trata cicatricile și petele solare. Fie că vorbim de cicatrici post acneice, post-operatorii, atrofice sau despre îmbunătățirea calității pielii, riduri, pori dilatati, pete solare și chiar vergeturile, toate acestea se pot trata prin Dermapen.

Tarife mezoterapie cu dermapen:

ZONA + TIMP 1 SEDINTA 3 SEDINTE 6 SEDINTE

Fata/suprafata similara zona corporala
(80 min.)

305 RON

705 RON

1045 RON

Fata-gat-decolteu/suprafata similara zona corporala
(90 min.)

405 RON

955 RON

1325 RON

Cum funcționează?

Dispozitivul execută mii de micro-înțepături controlate cu un puternic efect de reîntinerire asupra fibrelor de colagen și elastină, atât prin acțiunea mecanică, cât și prin introducerea substanțelor active direct în straturile profunde ale pielii. Nivelul de pătrundere al acestora se adaptează nevoilor specifice fiecărui pacient în parte, parametrii putând fi ajustați pentru o profunzime de la 0,5 mm până la 2,5 mm și efectuează până la 1000 de microînțepături/secundă.

Acele sterile, individuale, vibrează, diminuând senzațiile neplăcute. Datorită acțiunii pe verticală, acele pătrund ușor în cicatrici, reducând riscul de sângerare. Tratamentul este indicat inclusiv pentru zone sensibile, cum ar fi conturul ochilor, conturul nasului sau al buzelor.

Dermapen este folosit pentru a întinde, ridica și întineri pielea. Este eficient în reducerea liniilor fine și a ridurilor, vergeturilor, cicatricilor chirurgicale, acneei sau petelor pigmentare. Fracționarea cu microace sau terapia prin inducția de colagen utilizează ace pentru a străpunge pielea într-un mod controlat și precis.

Beneficii:

 • Reîntinerirea tenului – diminuează ridurile, conferă pielii elasticitate și suport;
 • Diminuarea petelor de la nivelul feței, cum ar fi melasma, lentigine sau modificări pigmentare postinflamatorii;
 • Îmbunătățirea aspectului cicatricilor postacnee, dar și postoperatorii sau de altă natură;
 • Tratamentul acneei;
 • Îmbunătățirea aspectului vergeturilor;
 • Diminuarea cearcănelor.

Efecte adverse și precauții:

Efectele secundare care pot apărea sunt nesemnificative. Este vorba de o roșeață a pielii care poate persista 24 de ore, mici puncte de sângerare tranzitorii, o senzație de uscăciune la nivelul zonei tratate.

Recomandari:

O ședință durează aproximativ 80-90 de minute(30 de minute crema anestezica).

Numarul sedintelor difera in functie de zona tratata si de complexitatea tratamentului, in principiu se recomanda 2-3 sedinte (riduri fine, tratamentul pielii uscate etc.) pana la 3-6 sedinte (piele grasa, hiperpigmentatii, linii expresie etc.) la interval de 2-3 saptamani.

Pentru cicatrici, vergeturi, piele lipsita de tonus sunt necesare 6-8 sedinte sau mai multe, la un interval de 2-3 saptamani.

Paşii tratamentului:

 1. Demachiere (5-15 minute);
 2. Peeling(10 minute);
 3. Se aplică o cremă anestezică pe zona vizată. Se lasă să acţioneze 30 de minute, apoi se îndepărtează cu o soluţie dezinfectantă;
 4. Se reglează adâncimea de penetrare a acelor pentru fiecare zonă vizată;
 5. Se aplică substanţa activă specifică zonei tratate;
 6. Se creează mii de microînţepături la nivelul pielii, care favorizează pătrunderea în derm a substanţelor active din serumurile speciale(15-20 minute);
 7. La finalul tratamentului se aplică o mască pentru a obţine penetrarea optimă a ingredientelor active, cât şi pentru a calma şi relaxa pielea(10-15 minute) sau masca led(10-15minute).

După tratament, recomandăm folosirea cremelor de protecție solară pe timpul zilei și evitarea expunerii la soare 48 ore după procedură, fără saună, băi fierbinți, antrenamente solicitante timp de 24 ore de la procedură.

După tratament, în următoarele 24 de ore, nu se recomandă spălarea şi aplicarea machiajului. De asemenea, timp de 3 zile după procedură este contraindicată folosirea fondurilor de ten pe bază de retinoizi. În schimb, este indicată utilizarea unei creme cu puternic efect hidratant.

Contraindicatii:

Acnee pustulară activă, herpes simplex activ la nivelul zonei supuse intervenției,lupus eritematos sistemic/cutanat, porfirie, alte boli vasculare,utilizarea de medicamente pentru tratament antiacneic– Itozek, Roacutanne , Tetrarysal,boli ale sistemului imun, inclusiv infecții HIV, folosirea unei medicații imunosupresoare,boli endocrine (diabet zaharat, sindrom de ovar polichistic) care nu sunt sub control medical,istoric de sângerări sau utilizare de medicație anticoagulantă,istoric de cicatrice cheloide sau hipertrofice,epilepsie,sarcină, alăptare,tatuaje, machiaj permanent în zona care va fi tratată,pacemaker sau defibrilator intern,antecedente de orice tip de cancer, orice intervenție chirurgicală în zona tratată în ultimele trei luni sau înainte să fie complet vindecate,peeling-ul chimic în ultimele trei luni, dacă este tratată fața.

Procedura poate crea o sensibilitate dureroasă în perioada menstruației.

TOP