Masaj anticelulitic in Iasi

Tarife masaj anticelulitic:
DURATA 1 SEDINTA 5 SEDINTE 10 SEDINTE

30 minute

95 RON

430 RON

570 RON

50 minute

105 RON

470 RON

770 RON

670 RON OFERTA LUNII

Masajul anticelulitic este o metoda foarte eficienta de diminuare si eliminare a celulitei, rezultatul fiind vizibil in multe cazuri inca de la primele sedinte. Totusi, in cele mai multe cazuri, se recomanda o serie de minimum zece sedinte de masaj anticelulitic la o distanta relativ mica de timp intre ele pentru ca rezultatele sa fie profunde si de lunga durata.

Procedura de masaj anticelulitic pentru combaterea celulitei are un important rol estetic, prin faptul ca reduce tesutul adipos si actioneaza favorabil asupra zonelor afectate de celulita. Sedintele de masaj anticelulitic amelioreaza functionarea sistemului imunitar care poate deveni deficitar dupa perioade prelungite de stres sau datorita dereglarilor sau disfunctiilor hormonale.

Sedintele de masaj anticelulitic din salonul Beauty Line S din Iasi combinate cu un stil alimentar corect si echilibrat duc la eliminarea toxinelor din tesuturi, redand pielii elasticitatea. Acesta actioneaza implicit si asupra musculaturii, articulatiilor si ligamentelor. Pentru a fi tinuta sub control, celulita trebuie sa fie in primul rand inteleasa, in raport cu cauzele aparitiei sale. Problemele de la niveul tesuturilor conjunctive, tulburarie hormonale, procesele inflamatorii din organism sau regimul incorect de viata genereaza aparitia celulilei comportamentale sau celulita estetica.

Scopul masajului anticelulitic este acela de a remodela aspectul tesutului adipos si de a indeparta celulita intr-o proportie cat mai mare. Terapeutul actioneaza asupra zonei afectate (picioare, fese, brate sau abdomen) cu mainile sau un instrument special (pentru o presiune mai mare), in sesiuni repetate, astfel incat sa reduca treptat aspectul de coaja de portocala.

Principalul beneficiu al masajului anticelulitic este imbunatatirea circulatiei sanguine, ceea ce conduce la reducerea si eliminarea depunerilor grase in timp. Presiunea directa si miscarile circulare elibereaza tensiunea locala de la nivelul muchilor, facilitand buna trecere a fluxului sanguin. Eficacitatea masajului anticelulitic creste cu ajutorul cremelor si uleiurilor speciale, precum si prin asocierea acestuia cu alte tratamente eficiente in eliminarea celulitei, asa cum sunt electrostimularea sau impachetarile.

Beneficiile sedintelor de masaj anticelulitic la Beauty Line S Iasi:

  • Netezirea si îndreptarea pielii;
  • Micsorarea circumferintei corporale si accelerarea disparitiei grasimilor suplimentare;
  • Diminuarea si disparitia celulitei;
  • Tratarea eficienta a celulitei si a vergeturilor;
  • Dezintoxicare intensiva a organismului;
  • Silueta zvelta;
  • Intensificarea circulatiei sanguine;
  • Înlaturarea depunerilor minerale suplimentare.

Frecventa:

Recomandam sa se efectueze 2-3 sedinte pe saptamana. Celulita se amelioreaza semnificativ dupa un tratament de 5 sedinte

Imbunatatirile majore se obtin doar daca masajul anticelulitic este insotit si de o dieta sanatoasa si de cat mai multa miscare. Prin intermediul masajului anticelulitic, corpul se remodeleaza, nu se slabeste in kilograme, ci in centimetri.

Contraindicatii:

Femei insarcinate, boli de piele, varice, vase sparte.

TOP