PRESOTERAPIE

Presoterapia - este tratamentul ideal pentru persoanele care sufera de probleme circulatorii cum ar fi: retinerea de apa in tesuturi, celulita, edeme veno limfatice, insuficienta a microcirculatiei periferice. Prin presoterapie se efectueaza un masaj limfatic, contribuind la deblocarea ganglionilor limfatici, elimina stazele reducand circumferintele, normalizeaza circulatia venoasa si cea limfatica.

DURATA 1 SEDINTA 5 SEDINTE 10 SEDINTE
40 minute 85 Ron 370 Ron 540 Ron

Tratamentul cu presoterapie consta in efectuarea unui masaj cu presiuni de aer comprimat astfel relizandu-se o activare a tuturor punctelor ganglionare. Prin acest procedeu se accelereaza eliminarea toxinelor si substantelor reziduale prin intermediul cailor urinare si limfatice.

Sistemul limfatic este o retea complexa formata din ganglioni limfatici, glande, vase si capilare limfatice ce functioneaza ca un filtru si ca un sistem de eliminare a substantelor toxice din organism.

Putem considera sistemul limfatic drept “sistemul de canalizare” al organismului nostru.
Acumularea in exces a rezidurilor in organism afecteaza functionarea normala a sistemului limfatic si conduce in timp la slabirea imunitatii, cresterea in greutate si la instalarea unor afectiuni grave.
Drenajul limfatic este un tratament detoxifiant, non-invaziv si nedureros si reprezinta una dintre cele mai inovative si revolutionare proceduri care promoveaza functiile naturale ale corpului uman, fiind considerata o tehnica avand origini fizioterapeutice.

Aparatul contine costum impermeabil cu 5 camere care umfla separat fiecare camera in parte, pornindu-se de la degetele picioarelor in sus pana la nivelul bustului (glezna, genunchi, zona fesiera, abdomenu si brate).

Aparatul profesional de presoterapie cu electrostimulare, foloseste o tehnologie avansata, atat pentru a trata vasele de sange si insuficienta sistemului limfatic.

In general presoterapia este indicata tuturor persoanelor care au probleme de circulație.

Este o procedura antistres, relaxanta, cu rezultate deosebite in slabire. O putem folosi in combinatie cu electrostimularea. Pacientul simte o senzație de presiune, similara cu cea de la masaj, fara durere si fara disconfort.

Beneficii presoterapie:

  • Stimularea circulatiei venoase si limfatice;
  • Eliminarea celulitei;
  • Prevenirea varicelor;
  • Prevenirea tromboflebitei;
  • Eliminarea edemelor post-traumatice;
  • Eliminarea edemelor post-operatorii;
  • Indepartarea spasmelor si a durerilor musculare.

Frecventa:
Presoterapia este indicata a se face cel putin o data pe saptamana si are ca scop mentinerea organismului intr-o stare de functionare perfecta.

Contraindicatii:
Presoterapia este un tratament de evitat în timpul sarcinii și alăptării, nu este indicata persoanelor purtatoare de pace maker sau acelora care suferă de insuficiență hepatică, leziuni ale pielii, flebită sau procese inflamatorii severe, cum ar fi tuberculoza, HIV si neoplazii.

TOP