Peeling Carbonic

Carbon Peel sau  Hollywood Peel, este un tratament ce utilizeaza 2 principale elemente: crema peeling pe baza de carbon si energia spectrala luminoasa a unui laser tip NdYAG.

Peelingul cu carbon este un tratament laser revolutional de tip noninvaziv, fara nicun fel de durere sau discomfort, nu necesita niciun fel de recuperare post tratament, nu lezeaza pielea, nu o suprasolicita ci doar o ajuta, o provoaca si o sustine de a-si recapata sanatatea si structura initiala, este un tratament ce curata pielea in profunzime si reda luminozitatea tenului. Carbon peeling are efecte vizibile imediat, aspect ce permite abordarea eficienta si rapida a variatelor probleme ale pielii fara sa se inregistreze efecte secundare si fara perioada de recuperare.

            Tarife Peeling Carbonic

ZONA TIMP 1 SEDINTA 3 SEDINTE 6 SEDINTE
Fata 50-60 minute 315 RON 730 RON 1180 RON
Fata – Gat – Decolteu 70-80 minute 365 RON 880 RON 1280 RON

De ce este atat de apreciat si frecventat de celebritatile din intreaga lume?

Fara sa fi facut parte din anturajul Hollywood, cu totii stim ca personajele hollywoodiene participa la numeroase evenimente si actiuni la care trebuie sa se prezinte fara cusur, de la haine si accesorii, hair style si make up si implicit un ten curat si sanatos. Prin urmare, au nevoie de un tratament pe care sa-l parcurga rapid,  eventual in pauza dintre doua aparitii publice sau pauza de pranz, fara riscurile de a inregista dupa un tratament cosmetic reactii adverse, ci dimpotriva sa urmeze un tratament cu rezultate pozitive instant.

Practic, imediat dupa tratamentul laser cu  carbon peel, clienta constata o piele mai luminoasa si mai stalucitoare, pori vizibili diminuati, piele mai tonica si elastica si asta numai dupa cateva minute de tratament.

Peelingul Carbon cu LASER NdYAG presupune parcurgerea mai multor etape stabilite pe documentatie stiintifica si care in final conduc la obtinerea unui efect imediat.

Ca orice tratatment, fie el considerat si cosmetic, necesita o etapa de consult cu specialistul in tehnologia laser NdYAG pentru a determina daca exista situatii care contravin tratamentului cu laser. De exemplu, nu realizam tratamentul laser de peeling cu carbon persoanelor insarcinate sau celor ce alapeaza, persoanelor care au in istoricul medical afectiuni grave ale pielii, inclusiv cancer, persoanelor care genereaza fotosensibilitate la expunerea la soare sau alte forme de energie luminoasa, sau alte tipuri de probleme de sanatate mai delicate.

Tratamentul laser de carbon peel dureaza aproximativ o ora, de aici si denumirea extrem de sugestiva ‘lunch time tratament’.

Care sunt pasii tratamentului?

Dupa etapa de consult si consiliere client, pacientului trebuie sa i se realizeze curatarea pielii cu produse de demachiere cat mai simple si fara continut de substante pe baza de alcool. Urmatorul pas este aplicarea pe intrega suprafata a pielii fetei, dar se poate inclusive pe gat si decolteu sau chiar maini,  aplicarea unui strat foarte subtire de crèma carbonica. Aceasta crema speciala tratamentului carbon peel are in compozitie particule foarte fine si mici de carbon, fiind o crema de culoare neagra.

Particule de carbon din compozitia cremei, prin dimensiunea si structura lor, permit patrunderea in profunzimea pielii a undelor energiei luminoase laser unde interfera cu  micro-organismele de la nivelul pielii (bacteriile), cu secretia de sebum, cu impuritatile. Parte din particulele de carbon absorb ene

peeling-carbonic-iasi-2

rgia luminoasa a laserului pana la un anumit nivel energetic. Odata ce se atinge acest nivel maxim energetic, particuelele de carbon sunt fractionate iar in urma miniexploziei ce se intampla, sunt spulberate de pe suprafata pielii impreuna cu celulele deshidratate (celulele moarte) din statul exfoliant al pieli si toate celelelte impuritati si bacterii.

Eliminand acesta bariera de la suprafata pielii, energia luminoasa a laserului determina activarea celulelor fibroblaste care sunt celulele ce produc o gama larga de nutrienti necesari pielii si organismului (collagen, elastina, fibre de reticulina, acid hyaluronic).

Deci, tratamentul peeling cu carbon realizat cu lasere NdYAG Quality Switch actioneaza pe mai multe niveluri, de la suprafata pielii pana in profunzimea pielii la nivel celular, fiind poate cel mai complex tratament folosit in sfera cosmetica. 

 

EFECTELE TRATEMENTULUI DE CARBON PEEL

peeling-carbonic-iasi-3

Tratamentul CARBON PEEL este folosit cu scop de:

Curatare– stratul de crema care este aplicat pe piele, absoarbe sebumul si impuritatile ce au intrat in porii pielii iar in urma actiunii energiei laser acestea sunt indepirtate pentru a lasa pielea perfect curata

              Exfoliere- prin tratamentul de carbon peel se realizeaza o exfoliere eficienta si profunda deoarece, prin miniexplozia produsa sub actiunea energiei laser, se indeparteaza celulele deshidrate (moarte) din stratul superior al pielii. In acelasi timp, punctele negre si toate particule de praf ce colmateaza porii sunt indepartate iar porii sunt micsorati, lasand o piele curata, proaspata, fina si stralucitoare.

             Tratament anti-ageing– energia laserului penetreaza profund straturile pielii, ajunge in derm unde se gasesc celulele responsabile de productia de nutrienti, mai exact FIBROBLASTELE- celulele din organism cu rol de vindecare.Tot in derm gasim si fibrele de elastina, colegen si reticulina care se contracta sub actiunea energiei laser si  produc mai multe proteine ​ce confera pielii elasticitatea. Astfel, sub actiunea energie laser, in urma tratamentului de carbon peel, este stimulata productia proteinelor vitale ce fac pielea sa fie elastica, ferma, tonica, fara riduri, neteda prin estomparea cicatricilor de acnee sau altor tipuri de texturi neregulate.

peeling-carbonic-iasi-4

             Tratarea acneei si tratament antiacnee– caldura indusa de catre energia luminoasa a laserului distruge bacteriile. In acelasi timp are actiune si asupra glandelor sebacee reducand activitatea de productie a sebumului, exces de sebum care poate bloca porii si cauzeaza viitoare eruptii ale acneei.

 

Cate sedinte de tratament se impun si cu ce frecventa?

Avand in vedere ca epidermul se regenereaza la fiecare 4 saptamani, primul pas in tratamentul de carbon peel este obtinerea unui epiderm nou. Acest lucru se face prin parcurgerea a 3 sedinte la un interval de 2-3 saptamani dupa care se recomanda cate o sedinta de intretinere la interval de 3-6 luni.

Recomandari dupa tratamentul de peeling cu Laser Carbon:

In prima faza (primele 8 ore), pielea va fi usor inrosita, lucru ce se va diminua treptat.

Dupa 24 de ore, pielea moarta se descuameaza (se desprinde), lasand loc pielii neafectate de pete, semne si puncte negre.peeling-carbonic-iasi-5

De a doua zi se pot folosi si produsele pentru tratarea ridurilor, petelor, sau cele pentru acnee.

Este indicat sa se evite expunerea la soare puternic sau solar, imediat dupa procedura.

Pot fi aplicate produse blande de make up in aceeasi zi.

Se poate folosi o crema hidratanta imediat dupa tratament, urmand ca de a doua zi rezultatele sa se vada.

Aspectul pielii devine mai ferm si mai luminos si este recomandat sa hidratati pielea si din interior in aceasta perioada.

Rezultatele sunt vizibile luni in sir, reducand din efectele produse de factorii urbani, stres, fumat, disfunctii hormonale ce afecteaza pielea.

TOP