Oxigen hiperbaric

Tratamentul cu oxigen hiperbaric a revoluționat industria tratamentelor faciale, fiind dovedit că aportul de oxigen pur accelerează metabolismul celular, având ca rezultat esențial reîntinerirea tenului. Oxigenoterapia este foarte apreciată și în rândul vedetelor, care aleg această terapie pentru a crește calitatea și sănătatea pielii.

Tarife oxigen hiperbaric:

ZONA TIMP 1 SEDINTA 3 SEDINTE 6 SEDINTE

Fata

50 minute

265 RON

710 RON

1130 RON

Fata-gat-decoleteu

60 minute

315 RON

810 RON

1330 RON

De ce Oxigenoterapie? Oxigenul este indispensabil în metabolismul și respirația intracelulară. Celulele organismului (în cazul pielii fibroblastele) au nevoie de oxigen în cantitate mare pentru a funcționa, a acumula energie, pentru a fi vitale, tonice și pentru o putere de sinteză uriașă a elastinei și colagenului, proteinele care dau elasticitate pielii. În prezența oxigenului hiperbaric fibroblastele își măresc activitatea de 20 de ori.

Tratamentul cu oxigen hiperbaric se bazează pe o tehnologie spectaculoasă de transformare a oxigenului din aer (de puritate scăzută 16-18%) în oxigen de puritate 98%. Opțional, acest aport de oxigen poate fi îmbogățit cu seruri cu substanțe active, bulele de oxigen hipebaric fiind difuzate cu o anumită presiune pe piele și împinse în profunzimea pielii. Rezultatele acestui tratament constau în oxigenarea și îmbunătățirea respirației celulare, stimularea circulației sangvine periferice, regenerarea celulară și hidratarea pielii in profunzime, iar nutriția celulelor este mărită de 6 ori.

Oxigenoterapia este o procedură noninvazivă și extrem de relaxantă, potrivită pentru toate tipurile de ten, cu efecte imediate remarcabile.

Pasii tratamentului: demachiere, microdermabraziune/gomaj, oxigen hyperbaric cu fiola personalizata, inchiderea porilor la rece, masca, crema de final. 

Tratamentul facial cu oxigen hiperbaric presupune un protocol în 2 faze simultane:

 1. Oxy Injection: “injectarea” sub presiune dublă cu oxigen hiperbaric de puritate medicală în profunzimea pielii pentru activarea metabolismului celular;
 2. Oxy Spray: aplicarea prin presiune cu oxigen hiperbaric, direct pe zona tratată, a ingredientelor active din cocktail-uri cosmetice. În funcție de necesitățile tenului pot fi folosite cocktail-uri personalizate (de exemplu: acid hialuronic, colagen, vitamine A, C, E).

Tratamentul cu oxigen hiperbaric are numeroase beneficii:

 • accelerează metabolismul celular;
 • minimizează liniile și ridurile din jurul ochilor, gâtului, buzelor și a conturului feței;
 • relaxează muschii faciali și decrispează trăsăturile;
 • redefinește ovalul feței;
 • reduce vizibil cicatricile, petele pigmentare, cuperoza și uniformizează aspectul tenului;
 • elimină acneea, acționând ca un antibiotic natural pe zonele tratate;
 • reglează secreția de sebum;
 • stimulează regenerarea pielii din interior spre exterior;
 • redă luminozitatea și tonicitatea tenului;
 • tratează pungile de sub ochi și cearcănele;
 • tratează cuperoza și telangiectaziile;
 • asigură un ten suplu, neted și catifelat, cu aspect întinerit;
 • drenează și detoxifiază tenul.

Tratamentul cu oxigen hiperbaric nu are contraindicații.

Pentru a accentua rezultatele oxigenului hiperbaric recomandăm efectuarea unei ședințe de microdermabraziune înaintea ședinței de oxigenoterapie. Exfolierea celulelor moarte de la suprafața pielii eliberează porii astfel încât efectul oxigenului hiperbaric este potențat.

Ședința de microdermoabraziune se realizează o dată pe săptămână.

Programul intensiv: 10 sedinte=2 sedinte/saptamana.

Program întreținere: 1 ședință/săptămână.

TOP