Esența medicinei tradiționale chineze pe înțelesul tuturor

Aparatul de masaj bio-energo-terapeutic Fohow ( Fohow Bioenergy Massager ) combină tehnicile tradiționale de medicină chineză și realizările științei moderne în bioinformatică, bioenergie și neurologie.

Tarife Masaj bio - energo - terapeutic FOHOW

1050 Ron oferta lunii
PROCEDURA TIMP 1 SEDINTA 5 SEDINTE 10 SEDINTE
Terapeutic / anticelulitic 50 minute 185 Ron 780 Ron 1450 Ron

Datorită confortului, eficienței și ușurinței de utilizare, a fost apreciat de mulți specialiști atât în China, cât și în străinătate.

Dispozitivul include mănuși speciale care asigură un efect direct asupra punctelor biologic active , ceea ce contribuie la purificarea rapidă a meridianelor, îmbunătățind circulația sanguină și circulația energiei QI, eliminând staza de sânge, eliminând factorii patogeni din organism, eliminând durerea și restabilind echilibrul Ini-Yang in organele interne.

Principiul funcționării sale se bazează pe studiul meridianelor medicinei tradiționale chineze , aspectul cheie al căruia este expresia: “acolo unde există o permeabilitate, nu există nici o durere, – în care nu există permeabilitate, durerea apare”.

În acest caz, se înțelege că obstrucția afectează circulația energiei QI și circulatia sângelui, ca urmare a faptului că se formează stagnări, care sunt cauza durerii.
Meridianele corpului uman sunt firele de viață. Ele conectează cinci organe dense (ficatul, plămănii, splina, rinichii, pancreasul), șase goale(stomacul,inima,vezica biliara,vezica urinara,intestinul mare,intestinul mic) cu membrele corpului si joacă un rol primordial în tehnicile terapeutice și de sănătate ale medicinii tradiționale chinezești.

Beneficii principale ale unei sedinte de masaj cu aparatul FOHOW

 1. Eliminarea toxinelor, purificarea sângelui.
 2. Îmbunătățirea circulației sângelui.
 3. Accelerarea metabolismului.
 4. Creșterea activității celulare, întărirea imunității și creșterea capacității organismului de a se vindeca.
 5. Reducerea edemelor, eliminarea durerii, întărirea oaselor și a mușchilor.
 6. Reglarea sistemului nervos autonom, îmbunătățirea calității somnului.
 7. Reglarea sistemului de secreție internă, modelarea corpului și efectul cosmetic.
 8. Purificarea meridianelor, eliminarea stagnării sângelui.

Înlătură blocajele meridianelor:

Curentul electric care pătrunde în corpul nostru este cel care înlătură gazul din interior, corectează și purifică canalul meridian. Odată ce meridianul este curățat și circulația sângelui este bună, iar nervii sunt într-o bună stare, inflamația și bolile nu pot supraviețui și nu se pot dezvolta într-un corp sănătos. Bolile dispar, bucurându-ne de o bună sănătate.

Promovează circulația sângelui:

Energia dispozitivului Bio-Electric FOHOW are capacitatea de a pătrunde adânc în organismul nostru. Ca urmare a acestui lucru, vasele de sânge se dilată, remarcându-se o îmbunătățire semnificativă în ce privește fluxul sanguin, o reducere a vâscozității sângelui, o îmbunătățire a microcirculației sanguine, ceea ce sporește foarte mult capacitatea de stocare a oxigenului și de eliminare a dioxidului de carbon.

Activează țesuturile nervoase și musculare:

După aplicarea energiei bio-electrice pentru a stimula nervii și mușchii, aceasta poate inerva sau restaura sistemul nervos grav deteriorat. Astfel, mușchiul este întărit și reparat, tensiunea musculară fiind înlăturată. Prin urmare, bolnavul de accident vascular cerebral sau cei ce suferă de paralizie sau de atrofierea mușchilor va constata o mare îmbunătățire în acest sens.

Reglează sistemul digestiv:

Ajută la reglarea sistemului și a glandelor endocrine. Astfel, toate organele controlate sau dirijate de sistemul endocrin își vor îmbunătăți funcțiile.

Efect antiinflamator:

Energia Bio-Electrică FOHOW poate spori numărul celulelor albe ale sângelui, le poate întări și poate mări efectul antiinflamator și antiseptic din organismul nostru.

Are efect analgezic:

Odată ce energia Bio-Electrică FOHOW a pătruns în nervii organismului, ea poate atenua sau elimina orice tip de tensiune și de durere provocată de un sistem nervos deficitar.

Elimină oboseala:

În timpul procesului de pătrundere în organism a energiei Bio-Electrice FOHOW, numărul de endorfine crește. De aceea simțim o senzație de bucurie și de fericire, eliminându-se astfel oboseala fizică. Efectul este asemănător celui produs de o sesiune de efort fizic intens, dar într-un mod confortabil și relaxant.

Purifică și detoxifică:

Va crește circulația sângelui, precum și metabolismul. În urma acestui proces, se elimină toate substanțele acide și dăunătoare din organism. Sângele nostru devine alcalin. Trigliceridele și colesterolul scad, purificându-se astfel corpul și restabilindu-se sănătatea.

Beneficii emoționale:

Dupa terapia cu dispozitivul Bio-Electric FOHOW, organismul nostru se simte purificat și va deveni o bună sursă de aer pozitiv. De aceea, după o sesiune de terapie cu dispozitivul FOHOW, ne simțim sănătoși și fericiți.

 • Înlătură blocajele meridianelor, îmbunătățește circulația sângelui și stimulează metabolismul;
 • Activează țesuturile nervoase și musculare, favorizând flexibilitatea mușchilor;
 • Reglează sistemul digestiv, purificând organismul, ceea ce promovează bunăstarea lui fizică;
 • Amplifică efectul antiinflamator și antiseptic;
 • Înlătură orice tip de tensiune și durere cauzate de un sistem nervos slăbit;
 • Stimulează nervii la nivel celular, muscular, tisular, precum și al fasciei musculare, al articulațiilor, mărind fluxul energiei din organism;
 • Reglează pH-ul organismului, activând sistemul imunitar, ceea ce ajută la prevenirea, tratarea și vindecarea bolilor și afecțiunilor;
 • Detoxifică organismul, realizând echilibrul acido-bazic. Atenuează schimbările de dispoziție, îmbunătățind digestia și somnul;
 • Favorizează frumusețea tenului, având efect anti îmbătrânire prin tonifierea pielii, reducerea ridurilor și a liniilor fine și prin îmbunătățirea aspectului tenului

Este masajul bioenergiei sigur? Are efecte secundare?

Bioenergia masaj este un dispozitiv complet sigur care confirmă certificatul de conformitate a calității.
Tensiunea de ieșire a dispozitivului este de 8 volți, care coincide cu biocurenții celulelor corpului. Dispozitivul este sigur pentru client și pentru specialistul care lucrează cu acesta.
Convertește impulsurile electrice în bio-curenți, care coincid cu încărcătura electrică a celulelor umane. Masajul bioenergiei restaurează energia celulară, eliberează canalele de energie.

Cât de eficient este masajul Fohow Bioenergy?

Acest dispozitiv are un efect imediat, după cum rezultă dintr-un număr mare de exemple personale de utilizare a acestuia. Dacă nu ați avut timp să simțiți efectul masajului bioenergiei, vă sugerăm să încercați procedura de masaj bioenergie.

Care este utilizarea recomandată a dispozitivului?

Insomnie, nevroză, tulburări gastrointestinale, lipsă a apetitului, constipație, hemoroizi, prurit, boli reumatismale, artrită, spondiloză cervicală, dureri de spate și picioare, leziuni, leziuni ale țesuturilor moi, leziuni osoase, amețeli, tinitus, anemie, hipertensiune arterială, hiperglicemie, diabet, complicații după comoție, boli ischemice, sindrom menopauzal, exces de muncă, celulita.

TOP