Masaj anticelulitic si masaj de relaxare in Iasi

Masajul anticelulitic și de relaxare are beneficii duble asupra sănătății tale.
Pe de o parte, te ajută să elimini eficient țesutul adipos, iar pe de altă parte are un efect relaxant și revitalizant.

Tarife masaj anticelulitic si masaj de relaxare Beauty Lines din Iasi

DURATA 1 SEDINTA 5 SEDINTE 10 SEDINTE
50 minute 110 RON 525 RON 750 RON

Ce este Masajul de relaxare?

Masajul de relaxare este un răsfăț pentru corpul și simțurile noastre mai ales dacă este facut corect ca la Salonul Beauty Lines din Iași.

Scopul acestuia este să ne scape de stres și să ne aducă acea stare de bine, spre care tindem tot mai mult și mai mult, dar, în același timp, să ne calmeze anumite dureri și să ne scape de unele probeme de sănătate. Este o terapie benefică la orice vârstă și recomandată tuturor persoanelor, de la bebeluși la vârstnici.

Masajul de relaxare calmează durerile fizice

Durerile de spate, de exemplu, sunt frecvente la orice vârstă. Durerile fizice, în general, ne afectează starea de bine și generează disconfort. Ceea ce nu știm, însă, este că masajul de relaxare are rol esențial în calmarea durerilor fizice. Frecvența cu care alegem să beneficiem de avantajele masajului de relaxare este și ea foarte importantă. Deși programul încărcat nu ne permite, specialiștii recomandă minim doua ședințe de masaj de relaxare pe lună.

Masajul de relaxare ajută la întărirea imunității

Cu toții căutăm soluții pentru întărirea imunității, iar masajul de relaxare ne poate veni în ajutor, dacă îl includem în rutina noastră săptămânală. Masajul de relaxare reușește să stimuleze organismului, oferindu-i acestuia forță să lupte împotriva virușilor cu care intră, zilnic, în contact.

Masajul de relaxare înfrumusețează aspectul pielii

Prin fermitatea pe care o aduce pielii, masajul de relaxare contribuie la înfrumusețarea aspectului pielii. Mai mult decât atât, masajul de relaxare poate fi un aliat de nădejde în lupta cu celulita, deoarece, prin masaj, are loc stimularea circulației limfatice, responsabilă cu eliminarea toxinelor și a celulelor de grăsime.

Masajul de relaxare ameliorează migrenele

Migrenele fac parte din viața noastră, mai ales atunci când avem zile solicitante, stresante, aglomerate. S-a demonstrat că o singură ședință de masaj de relaxare are efecte benefice asupra pacienților care suferă de migrene cronice.

Masajul de relaxare îmbunătățește postura corpului

Mai toți avem o postură greșită, încă din copilărie. Specialiștii vorbesc tot mai mult despre rolul pe care îl are masajul de relaxare, astfel că, doar o singură ședință de masaj de relaxare pe săptămână, ne poate susține în demersul nostru de imbunătățire a posturii corpului.

Tonusul muscular, tensiunea și circulația sanguină sunt și ele îmbunătățite dacă apelăm la masajul de relaxare. Sedentarismul, alimentația nepotrivită și hidratarea necorespunzătoare fac parte din rutina noastră zilnică și ne afectează starea de bine. Masajul de relaxare vine să contracareze efectele sedentarismului și alimentației greșite, aducând, asupra organismului, beneficii deloc de neglijat.

Despre Masajul de anticelulitic la Beauty Lines din Iasi

Masajul anticelulitic (masaj anticelulita) are drept scop indepartarea celulitei, remodelarea aspectului tesutului adipos. Dintre remediile naturale impotriva celulitei. Masajul anticelulitic ocupa un loc important fiind o posibila rezolvare de care trebuie tinut seama. Masajul anticelulitic influenteaza metabolismul celular si sistemul glandular, printr-un consum accelerat de calorii, eliminarea excesului de apa retinuta in tesut, in scopul scaderii in greutate. De asemenea, masajul anticelulitic are ca urmare o imbunatatire a circulatiei sangelui, o activare a sistemului venos in scopul eliminarii mai rapide a reziduurilor metabolice acumulate la nivelul celular, un efect de drenaj limfatic local, in acest fel ameliorandu-se si elasticitatea si tonusul pielii si tesuturilor subcutanate.

Manevrele de masaj anticelulitic sunt locale – doar in zonele afectate (abdomen, fese, picioare, brate), au o viteza sustinuta si alterneaza de la manevre profunde la superficiale, de la manevrele rapide la cele cu efect relaxant, fiind miscari active – pasive si pasive cu rezistenta. Efectul anticelulitic al masajului este amplificat de folosirea unor creme si produse anticelulitice. Frecventa si numarul sedintelor de masaj anticelulitic se stabilesc in functie de gradul de celulita si de excesul ponderal al persoanei. Pentru mentinerea rezultatelor o cat mai lunga perioada de timp, trebuie sa se adopte un stil de viata sanatos – exercitii fizice sustinute (fitness, gimnastica aerobica), sauna si un regim alimentar sanatos (este esentiala pastrarea unui echilibru intre aportul alimentar si consumul de energie). Toate acestea au ca scop un aport normal de elemente nutritive, eliminarea toxinelor si a excesului de apa din organism.

Celulita este o stare ce se caracterizeaza prin depuneri de tesut adipos (grasime) cu repartizare neuniforma sub piele. Cauzele aparitiei celulitei nu sunt perfect cunoscute. Cand se vorbeste despre celulita si cauzele ei, se poate vorbi despre probleme hormonale, probleme ale tesuturilor conjunctive, procese inflamatorii, comportament alimentar nerational. De aceea trebuie facuta o diferenta foarte clara intre celulita care este o afectiune inflamatorie si care trebuie abordata din perspectiva medicala si celulita despre care se vorbeste in estetica, care are cauze comportamentale si care poate fi tratata prin masaj anticelulitic (anticelulita).

Celulita poate apare atat in cazul persoanelor slabe cat si in cazul persoanelor cu exces ponderal, in cazul acestora din urma celulita este mult mai vizibila. Orice persoana poate avea celulita, indiferent de varsta si sex. Existenta celulitei se caracterizeaza prin acumularea locala de grasime ceea ce, intr-o prima faza, da pielii un aspect de “coaja de portocala”. In stadiile avansate de celulita denivelarile pielii devin din ce in ce mai vizibile, grasimile acumulandu-se in cantitati mari sub forma de noduli.

 

TOP