Impachetari cu struguri vinoterapie

Tarife impachetari cu struguri (vinoterapie):

ZONA + DURATA 1 SEDINTA 5 SEDINTE 10 SEDINTE

1 zona (45 minute)

80 RON

370 RON

650 RON

2 zone (45 minute)

85 RON

400 RON

680 RON

Total (45 minute)

90 RON

430 RON

710 RON

* 1 zona: la alegere de sub sani pana sub fese sau de la talie pana la genunchi.
** 2 zone: de sub sani pana la genunchi.
***total: de sub sani pana la glezne, inclusiv brate.

Impachetari anticelulita si de slabire cu struguri vinoterapie

Vinoterapia este un tratament de ultima generatie bazat pe extracte naturale de struguri si alge marine! Rezultatele se vad dupa o singura sedinta, ajungand ca dupa un tratament mai complex sa se piarda intre 5 si 8 kg. Prin vinoterapie se produce o slabire generala, insa predominant in zona picioarelor si coapselor, fiind de asemenea un tratament anticelulitic datorita extractelor naturale de alge marine!

Tratament inovator in industria Beauty, acesta ajuta la eliminarea apei retinute in corp si previne retentia acesteia. Dupa o sarcina sau ereditar, retentia de apa ne face sa ne simtim balonate, sa avem picioare grele si umflate, iar uneori chiar dureroase.

Extractul din samburi de struguri si concentatul de alge marine ajuta nu doar la eliminarea apei retinute in corp si a toxinelor, dar si la arderea grasimilor acumulate de-a lungul timpului si la distrugerea nodulilor celulitci in profunzime.

Beneficii si rezultate:

 • slabire forte si uniforma, eliminarea depozitelor de grasime;
 • scadere in centimetri dupa prima sedinta;
 • scadere in centimetri: 12-14 cm in circumferinta dupa un tratament complex;
 • scadere in kilograme: 5-8 kg dupa un tratament complex;
 • eliminarea toxinelor si a apei din tesuturi si combaterea retentiei de apa;
 • determina eliminarea si arderea grasimilor impiedicand formarea nodulilor adiposi
 • pielea devine mai fina si mai elastica;
 • aspectul de “coaja de portocala” se diminueaza vizibil de la prima sedinta
 • reducerea cu minim 1 grad de celulita dupa un pachet intensiv efectuat de 3 ori/saptamana.

Ingrediente active: Alge “Carrageenan”, “laminaria digitata” si extract de “Vita vinifera”

Pasii tratamentului:

 1. Peeling – are rolul de a indeparta celulele moarte ale pielii si de a facilita absorbtia tratamentului de catre piele (se recomanda a se realiza o data pe saptamana pentru a nu induce prea mult stres pielii).
 2. Serul activ – acest ser, aplicat inainte de lotiunea principala, sporeste efectele pozitive ale tratamentului.
 3. Vinoterapie-vinoterapia se aplica pe zonele alese de client. Aceste zone urmand a fi infasurate in film osmotic.
 4. Tunelul cu infrarosii – cearceaful de plastic de unica folosinta este infasurat pe clienta, care va sta 45 de minute in tunelul cu infrarosii. Temperatura poate varia intre 40 si 75 de grade.
 5. Curatarea – filmul osmotic si cearceaful de unica folosinta sunt indepartate iar clienta este stearsa cu un prospop de hartie de unica folosinta.
 6. Crema finala – pe pielea astfel curatata, se aplica la alegere, o crema anti-celulitica sau o crema anti-vergeturi. Important este ca, aceste creme vor continua sa actioneze si dupa ce parasiti salonul nostru.

Frecventa:

Recomandam sa se efectueze intre 3 si 4 sedinte pe saptamana pe durata tratamentului si o sedinta la doua saptamani pentru o mai buna mentinere a rezultatelor dupa tratament. Rezultatele variaza in functie de greutatea initiala, cu cat greutatea initiala este mai mare, cu atat rezultatele sunt mai evidente. Dupa 10-12 sedinte se pot scadea peste 7 kg si 12-14 cm in circumferinta. Efectele sunt deja vizibile de la prima sedinta. Celulita este eliminata iar vergeturile rosii sunt rezolvate. Detoxifiaza organismul si lasa pielea ferma si catifelata. Acest tratament este recomandat tuturor gradelor de celulita, in special persoanele cu grad avansat/mediu de celulita, persoanelor cu vergeturi foarte evidente, persoanelor cu picioare umflate, groase si depuneri excesive de grasime, cu celulita pe solduri, coapse.

Contraindicatii:

Persoane cu probleme cardiace grave, hipertensiune, hipertiroidie, varice foarte pronuntate, femei insarcinate, boli de piele, boli respiratorii, diabet, tumori, persoane care sufera de spasmofilie, epilepsie, cancer, boli genetice, vase sparte.

TOP