Impachetari cu alge marine

Tratamentul initial in lupta cu slabitul si celulita.

Algoterapia, cu cel mai important rol al sau in declansarea lipolizei si accelerarea eliminarii deseurilor metabolice, dreneaza si remineralizeaza, lasand epiderma detoxifiata.

Pentru a asigura o disponibilitate maxima a algelor, specialistii de la Bleu & Marine Franta au selectionat si micronizat algele laminaria (extrem de drenanta) si spirulina (tonifianta si extrem de bogata in vitamine, acizi grasi esentiali si oligo-elemente) cu o tehnica dintre cele mai moderne. In amestec cu extrasul de alge de 20 de ori mai concentrat decat algele proaspete Bleu & Marine a realizat un gel care nu curge si care permite o impachetare pentru slabit si extrem de eficace pentru detoxificarea organismului.

Rezultatele sunt vizibile de la o sedinta la alta datorita concentratiilor active din tratamentele aplicate.

Tarife impachetari anticelulita cu alge:

ZONA + DURATA 1 SEDINTA 5 SEDINTE 10 SEDINTE

1 zona(45 minute)

65 RON

300 RON

490 RON

2 zone (45 minute)

70 RON

330 RON

520 RON

Total (45 minute)

75 RON

360 RON

550 RON

 

* 1 zona: la alegere de sub sani pana sub fese sau de la talie pana la genunchi.
** 2 zone: de sub sani pana la genunchi.
***total: de sub sani pana la glezne, inclusiv brate.

Cum actioneaza?

Impachetarile anticelulitice cu alge se recomanda a se efectua, inaintea tratamentelor cu cafea – arzatoare de grasimi, sau a tratamentului anticelulitic cu ceai verde.

Fiind extrem de concentrat in activi detoxifianti si drenanti este foarte eficace pentru suprimarea grasimilor si detoxifierea organismului. Activii marini vor penetra pielea si vor declansa si accelera eliminarea deseurilor de metabolism disponibilizate prin introducerea in piele a gelului de tratament cu alge.

Pasii tratamentului:

  • Peeling – Are rolul de a indeparta celulele moarte ale pielii si de a facilita absorbtia tratamentului de catre piele (se recomanda a se realiza o data pe saptamana pentru a nu induce prea mult stres pielii).
  • Serul activ – Acest ser, aplicat inainte de lotiunea principala, sporeste efectele pozitive ale tratamentului.
  • Algele marine – Se aplica pe zonele alese de client, aceste zone urmand a fi infasurate in film osmotic.
  • Tunelul cu infrarosii – Cearceaful de plastic de unica folosinta este infasurat pe clienta, care va sta 45 de minute in tunelul cu infrarosii . Temperatura poate varia intre 40 si 75 de grade.
  • Curatarea – Filmul osmotic si cearceaful de unica folosinta sunt indepartate, iar clienta este stearsa cu un prospop de hartie de unica folosinta.
  • Crema finala – Pe pielea astfel curatata se aplica, la alegere, o crema anti-celulitica sau o crema anti-vergeturi. Important este ca, aceste creme vor continua sa actioneze si dupa ce parasiti salonul nostru, de aceea nu se recomanda dusul imediat si consumul de alimente cel putin 2 ore dupa incheierea sedintei.

Frecventa:

Se recomanda 2-3 sedinte saptamanal, in serii de cate 10-12 sedinte. Rezultatele sunt vizibile de la o sedinta la alta datorita concentratiilor active din tratamentele aplicate. Respectarea de catre clienta a igienei de viata si alimentare permite pastrarea si accentuarea rezultatelor pe parcursul tratamentului.

Contraindicatii:

Persoanele care sufera de epilepsie, claustrofobie, hipertiroidie, sarcina, boli de piele (eczeme, dermatite, psoriazis etc.), boli cardiace grave, diabet, hipertensiune, tumori, boli respiratorii grave, boli sangvine (tromboflebite, tromboze), la menstruatie, imediat dupa expuneri la soare sau solar, alergie la alge.

TOP