ems-slim-iasi-beauty-line

EMS Slim

Uită de grăsimea nedorită de pe abdomen sau fese, crește-ți și definește-ți masa musculară fără efort, în doar 4 ședințe cu ajutorul dispozitivului EMS Slim! Un protocol de tratament cu EMS Slim echivalează cu 6 luni de tratamente regulate în sala de forță!

Folosind revoluționara tehnologie HI-EMT, dispozitivul non-invaziv și complet nedureros îți va tonifia abdomenul, va realiza un lifting al feselor și îți va crește rata metabolică. 

Tarife EMS Slim:

DURATA 1 SEDINTA 5 SEDINTE 10 SEDINTE
30 minute 195 RON 830 RON 1550 RON

 

 

 

 

1100 RON oferta lunii

EMS Slim este cea mai recenta generatie de tratament de conturare corporala avansata tehnologic, care ajuta la stimularea muschilor si la remodelarea corporala. Studiile clinice au aratat ca aceasta tehnologie poate reduce permanent si grasimile. Sistemul inovator EMS Slim este o procedura neinvaziva, fara durere, care este capabila sa tonifice si sa faca un lifting al feselor fara a fi nevoie de exercitii fizice excesive sau de interventii chirurgicale invazive.

Creste masa musculara, arde grasimea si remodeleaza corpul. Tehnologie electromagnetica pulsata de inalta intensitate (HIPEM) care presupune 20.000 de abdomene sau genuflexiuni in doar 30 de minute.

ems-sculpt-iasi-beauty

EMS Slim incorporeaza cea mai recenta tehnologie de remodelare corporala care creste masa musculara, tonifiaza abdomenul, bratele, picioarele si fesele.

Folosește o tehnologie neinvaziva, energia HIPEM (Electromagnetica pulsata de inalta intensitate) pentru a realiza o contractie musculara la puterea si capacitatea lor maxima. Acest antrenament muscular de intensitate ridicata va duce la remodelarea si imbunatatirea muschilor, precum si la arderea eficienta a grasimilor.

Este o procedura non-chirurgicala de ridicare a feselor care este neinvaziva, fara ace, fara anestezie si fara perioade de inactivitate.

Efectele EMS Slim

Exersarea mușchilor abdominali, modelarea taliei / exersarea mușchilor șoldurilor.
Rezultatele sunt similare cu rezultatele lunilor de timp petrecut la sala de sport lucrand mușchii si pierzand grasime. Multe persoane vor observa rezultate in decursul a 2 pana la 6 saptamani dupa tratament si vor continua sa se imbunatateasca in lunile urmatoare.

• Îmbunătățirea mușchilor abdominali care devin slăbiți și modelarea taliei. Este potrivit în special pentru mamele care au o circumferință crescută a burții și o burtă flască din cauza separării rectus abdominis după naștere.

• Pentru a activa regenerarea colagenului din țesutul muscular al podelei pelviene inferioare, pentru a strânge mușchii slăbiți ai podelei pelvine, pentru a rezolva problema infiltrării urinei și a incontinenței și pentru a obține indirect efectul de strângere a vaginului.

• Exercițiile fizice întăresc mușchii de bază, inclusiv mușchii abdominali ai nucleului principal (abdomenul drept, oblicul extern, oblicul intern, abdomenul transversal) și gluteus maximus al nucleului minor. Grupurile de mușchi de bază pot proteja coloana vertebrală, mențin stabilitatea trunchiului, mențin o postură corectă, îmbunătățesc capacitatea atletică și reduc șansele de rănire, oferă suport structural întregului corp și creează un corp tânăr.

ems-sculpt-iasi-beauty-2

ems-sculpt-iasi-beauty-3

ems-sculpt-iasi-beauty-4

De ce să alegi să îți tonifiezi musculatura cu EMS Slim?

• micșorează stratul adipos
• tonifiază musculatura în zona aplicată și în zonele adiacente
• singura metoda non-invazivă care realizează liftingul feselor
• realizează o slăbire în centimetri
• eficient în caz de diastază abdominală
• are un efect de definire asupra mușchilor
• eficient în recuperare și reabilitare musculară pentru persoanele cu dureri de spate sau musculatură pelviană nedezvoltată care nu pot efectua exerciții fizice
• crește masa musculară
• crește rata metabolică (numărul de calorii arse de organismul tău)
• întărește mai bine, mai repede și mai eficient grupele musculare lucrate, în special “core muscles”, esențiali pentru creșterea performanței sportive
• tonus și vitalitate crescută la nivel general
• 4 ședințe echivalează cu 6 luni de antrenamente constante în sala de fitness
• procedură rapidă, care durează doar 30 de minute
• nu doare, nu necesită timp de recuperare.

Atunci când plănuiești să slăbești, în primul rând te gândești cum să scapi mai repede de grăsimea nedorită de pe burtă, spate, brațe sau picioare, iar cea mai la îndemână metodă este restricția calorică, adică dieta, însoțită de mult cardio și de tratamente corporale care se concentrează pe micșorarea stratului adipos.

Dar dacă se poate slăbi și altfel?

Puțini știu că modul cel mai indicat prin care poți topi grăsimea este prin creșterea masei musculare, indiferent dacă ești femeie sau bărbat. O masă musculară mai dezvoltată consumă mai multe calorii, inclusiv în repaos, iar acest lucru înseamnă că organismul tău va “arde” mai mult și rata ta metabolică va crește, chiar și atunci când nu faci nimic. În plus, un corp tonifiat va avea niște curbe mai frumoase și mai atrăgătoare, fie că este vorba despre un abdomen cu pătrățele sau niște fese sub care te poți adăposti la umbră.

Te poți bucura de un corp mai tonifiat, fără grăsime, și fără să mergi la sală!

Fă cunoștință cu tehnologia inovatoare care arde grăsimea și îți tonifiază corpul: HI-EMT sau impulsurile electromagnetice de înaltă intensitate focalizate. Dispozitivul EMS Slim direcționează aceste impulsuri de energie electromagnetică concentrată de mare intensitate către țesutul muscular, determinând contracții musculare supramaximale care activează mai multe fibre musculare decât ceea ce se poate obține prin activitatea sportivă normală.

Acest tratament non-invaziv tonifiază și întărește grupurile musculare mari ale abdomenului și feselor, precum și ale altor zone mai mici ale corpului, inclusiv coapsele și chiar și gambele. Rezultatul: mușchi alungiți și mai bine definiți și o circumferință redusă.

Chiar dacă pe cântar slăbirea nu va fi atât de dramatică sau chiar nu se va vedea deloc, pentru că mușchii sunt mai grei ca grăsimea, vei pierde cu siguranță în centimetri. În plus, modul în care vei arăta și te vei simți, tonusul și energia pe care o vei dobândi te vor face să te îndrăgostești de “antrenamentele” cu EMS Slim!

Dacă ești femeie și asociezi mușchii cu uriașul Hulk, află că nu ai nici o șansă să ajungi să ai o masă musculară supra-dezvoltată, în condițiile în care nu apelezi la substanțe interzise. Mușchii antrenați înseamnă și că tot corpul tău se va “strânge” acolo unde este nevoie, în zona taliei sau a șoldurilor, se va tonifia în spatele coapselor și se va ridica și bomba în zona feselor.

Cum funcționează tehnologia HI-EMT pentru remodelare corporală prin creșterea masei musculare?
O singură ședință de tratament cu EMS Slim produce aproape 20.000 de contracții musculare în jumătate de oră. De fapt, toți mușchii scheletici se contractă simultan în zona care este tratată.

De exemplu, atunci când energia este aplicată pe zona abdomenului, mușchiul abdominal rectus abdominis, mușchiul transversal abdominal și mușchii oblici abdominali se contractă toți, în același timp.

Acest lucru este ideal pentru o femeie care suferă de diastază abdominală, care apare deseori după sarcină. Din păcate, este practic imposibil o dată ce mușchii se separă, să fie lucrați și strânși în mod eficient prin exercițiile standard. Prin tehnologia HI-EMT livrată de dispozitivul EMS Slim se pot obține îmbunătățiri chiar și pentru cazurile de separare a pereților abdominali.

Contractarea în mod repetat, fără odihnă, stresează mușchii, ceea ce declanșează schimbări rapide la nivel celular, ce stimulează creșterea în dimensiune și forța acestora.
Inducerea contracțiilor supramaximale duce la lipoliza supramaximală.

Corpul reacționează la cerințele extreme de energie ale acestor contracții cu o reacție catabolică extremă, care are ca rezultat o eliberare importantă de acizi grași liberi, care se acumulează în celulele adipoase din jur. Acest lucru duce la disfuncționalitatea și la distrugerea lor. Lipoliza apare mai ales în zona din apropierea mușchilor care se contractă.

Ce simți în timpul tratamentului de tonifiere și slăbire cu dispozitivul EMS Slim?
O ședință de tratament cu EMS Slim se simte ca un antrenament intens, doar că în loc să muncești, stai pe spate și aștepți că EMS Slim să facă toată munca mai bine decât o poți face tu. Senzația este percepută în mod diferit de fiecare persoană, însă nu este deloc dureroasă.

De exemplu, protocolul pentru tonifierea abdomenului include 3 etape:

Diferența tangibilă dintre primele două este aproape imperceptibilă, cea de-a doua fiind mai lungă și mai pronunțată decât prima, deoarece dispozitivul va contracta toți mușchii abdominali de o mie de ori în câteva secunde, față de o sută de ori în câteva secunde. Terapeutul este cel care setează intensitatea contracțiilor, în baza preferințelor și a tolerabilității fiecărui pacient în parte.

A treia fază a tratamentului este cea mai plăcută și constă într-o serie de contracții foarte lente, concepute pentru a elimina toxinele sau acidul lactic dezlănțuite de mușchii solicitați la maxim, eliminându-se astfel pericolul supra-antrenării.
Nu există disconfort nici în zilele după tratament. În anumite cazuri, poate apărea o ușoară febră musculară.

Ce rezultate poți obține cu ajutorul dispozitivului EMS Slim?
Cercetările au observat o reducere medie a circumferinței din zona tratată de peste 4 centimetri.
În plus, tonifierea musculară și eliminarea grăsimii cu EMS Slim continuă să producă efecte și după ce ai terminat ultima ședință de tratament: mușchii cresc în continuare, iar stratul de grăsime continuă să se micșoreze timp de aproximativ patru luni după ce ai terminat ultima ședință.

Tehnologia HI-EMT a crescut foarte mult în popularitate și pentru că oferă rezultate foarte rapide în comparație cu alte dispozitive de eliminare a grăsimii în care trebuie să aștepți înainte de a vedea rezultate. După o singură ședință de tratament cu EMS Slim, vei observa îmbunătățiri în zona tratată chiar la 2 zile după ședință, mai ales dacă nu ai depozite mari de grăsime.
După finalizarea protocolului de tratament, vei arăta și te vei simți ca și când ai fi frecventat sala de fitness cu regularitate timp de 6 luni.

Într-un studiu privind eficiența tehnologiei care stă la baza dispozitivului EMS Slim, pacienții care inițial nu erau mulțumiți de forma feselor lor au raportat o îmbunătățire de 85% după patru ședințe de tratament și că fesele lor arată și se simt mai bombate și mai tonifiate față de momentul anterior începerii tratamentului. HI-EMT este de altfel singura tehnologie non-invazivă din lume, care nu presupune injecții sau bisturiul medicului chirurg plastician sau pentru a obține un efect de lifting al feselor.

Același studiu a constatat, de asemenea, că tratamentul a redus dimensiunea taliei pacienților 3,29 centimetri după patru tratamente. Trei luni mai târziu, talia lor se subțiase și mai mult, cu circa 4,37 cm în total.
În afară de un tonus și o definire musculară superioară, mai există niște beneficii medicale care fac din tehnologia HI-EMT una cu adevărat revoluționară.

Astfel că, persoanele care suferă de dureri de spate și de probleme de postură din cauza unui abdomen insuficient lucrat și care nu pot face exercițiile fizice din diferite motive, vor observa îmbunătățiri datorită contractării mușchilor scheletici și tonifierea abdomenului. Mușchii abdominali puternici susțin mult mai bine coloana vertebrală.

Femeile care au născut și care se confruntă cu diastaza abdominală vor vedea beneficiile și strângerea naturală a peretelui abdominal, mai ales că în aceste cazuri, nu sunt indicate exercițiile clasice pentru abdomen.

De asemenea, sportivii care din cauza unor accidentări nu și-au putut antrena zona abdomenului, the “core muscles” și vor să își redobândească forța și vitalitatea, pot, de asemenea, să beneficieze de rezultatele oferite de EMS Slim.
`
Cât durează o ședință de tonifiere a abdomenului sau de lifting al feselor cu EMS Slim și de câte am nevoie?

Ședințele de tratament cu EMS Slim durează 30 minute și sunt întotdeauna necesare minim 4 ședințe efectuate la un interval de 2-3 zile distanță. Specialiștii noștri în remodelare corporală te vor ajuta să alegi un plan de tratament adaptat obiectivelor și nevoilor tale specifice.

Cât de repede se văd rezultatele tehnologiei HI-EMT?

Persoanele care sunt cât de cât într-o formă bună sau cu doar câteva kilograme în plus vor vedea îmbunătățiri după doar o ședință de tratament cu dispozitivul EMS Slim.
După cele minim 6 ședințe de tratament recomandate, pacienții se vor simți mai puternici și vor observa un tonus muscular îmbunătățit și scăderea grăsimii în zonele tratate, dar cele mai bune rezultate vor fi vizibile după trei luni.

Rezultatele finale pot dura mai mult pentru a se instala, în special în zonele cu mai multă grăsime, deoarece dezvoltarea musculară naturală necesită timp. Așa cum nu se întâmplă tonifierea și creșterea rezistenței după doar o vizită la sală, în același mod, mușchii stimulați prin tehnologia HI-EMT au nevoie de câteva luni pentru a crește în volum și densitate, ca și eliminarea celulelor adipoase distruse prin tratament.
Rezultatele pot să difere de la o persoană la alta, în funcție de caracteristicile individuale și se mențin în timp dacă se adoptă un stil de viață sănătos și se respectă ședințele de întreținere, o dată la 6 luni.

Care sunt contraindicațiile remodelării corporale cu EMS Slim?

Contraindicațiile pentru tonifierea musculară cu EMS Slim includ:

• sarcina și perioada de alăptare
• afecțiunile și problemele cardiologice
• afecțiunile neurologice
• dispozitiv metalic implantat
• stimulatoarele cardiac
• problemele oncologice
• epilepsia

Cât de sigură este tehnologia HI-EMT?

Tratamentul cu dispozitivul EMS Slim este 100% sigur, fără efecte secundare nocive asupra sănătății.

TOP