Electrostimulare simpla

Procedura de electrostimulare este un fitness intensiv, expertii evaluand ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere. Asa se face ca efectele sedintelor de electrostimulare sunt vizibile imediat. in plus, ca rezultat al sedintelor de electrostimulare, muschii devin mai fermi, iar grasimile sunt eliminate treptat.

Pe langa tonifierea musculara si arderea grasimilor, sedintele de electrostimulare cresc metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective.

Procedura de electrostimulare corporala a fost folosita initial in recuperarea musculara a astronautilor dupa intoarcerea din spatiu. Apoi a fost introdusa in spitale, in special in tratarea cazurilor de distrugere a nervilor, durere, reabilitare post-accident. In saloanele de infrumusetare corporala, aceasta tehnologie a ajuns la un nivel avansat, avand rezultate spectaculoase.

Tarife electrostimulare simpla:

DURATA 1 SEDINTA 5 SEDINTE 10 SEDINTE
45 minute 65 RON 230 RON 310 RON

 

Pasii tratamentului:

Tratamentul prin electrostimulare reprezinta o procedura sigura si simpla prin care 20 de electrozi sunt aplicati pe diferite zone de tratament, in functie de necesitati, stimuland astfel muschii si facandu-i sa lucreze. Aceasta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza ca sursa de energie grasimile din imprejurimi, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite.

Ce simte clientul in timpul tratamentului?

Senzatia pe care o ai cand faci o sedinta de electrostimulare este foarte placuta, relaxanta asemenea unui masaj. O sedinta de electrostimulare dureaza 15 minute sau 45 de minute, timp in care muschii sunt lucrati cu contractii de diverse intensitati. Fiecare persoana isi regleaza intensitatea in functie de cat suporta si de cat de antrenati sunt muschii.

Cate sedinte sunt necesare pentru a obtine bune rezultate?

Primele efecte vizibile apar cel tarziu dupa a treia sedinta, dar dupa 12 sedinte de electrostimulare se poate vorbi de un efect tonifiant remarcabil. Este foarte important ca aceste sedinte de electrostimulare sa fie efectuate pentru inceput fara pauza, cu o frecventa de minim 3 sedinte pe saptamana. Dupa ce ne-am modelat corpul dupa plac pentru intretinerea siluetei este suficienta o sedinta de electrostimulare o data la 7 zile. Pentru rezulate  mai bune in obtinerea unui corp de invidiat recomandam combinarea sedintelor de electrostimulare cu cele de impachetari, cavitatie, radiofrecventa sau masaj.

De ce folosim electrostimulare?

Tratamentul prin electrostimulare inlatura grasimea nedorita, imbunatateste aspectul fizic, intareste si defineste musculatura, inlatura stresul si durerile musculare, da fermitate muschilor, ajuta in tratamentul artritei, a reumatismului si asigura o viata sanatoasa prin usurarea fluxului sangvin si prin arderea grasimilor atat de nocive organismului.

Beneficii:

  • Scade circumferinta corporala localizata sau generala prin micsorarea stratului adipos;
  • Ajuta la accelerarea functiilor organismului si îmbunatateste circulatia sanguina;
  • Combate retentia de apa si determina eliminarea surplusului retinut în corp;
  • Arderea grasimilor;
  • Reda fermitatea muschilor;
  • Pielea îsi recapata elasticitatea si aspectul sanatos;
  • Echilibreaza tranzitul intestinal.

Contraindicatii:

  • Femei insarcinate, diabetici, tensiune arteriala ridicata
  • Persoane care au tije metalice sau stimulatoare cardiace electronice
TOP