Epilarea definitiva SPL

EPILARE DEFINITIVA SPL
FEMEI ( PRET SEDINTA )

PRET
NORMAL

PRET DE FIDELITATE*

Mustata / Frunte / Intre sprancene / Sprancene / Tample / Nas / Sani / Degete maini / Degete picioare

60 RON

45 RON

Perciuni / Pometi / Linie abdomen / Interfesier

65 RON

50 RON

Linie alba bikini / Barbie / Decolteu

95 RON

65 RON

Axila / Inghinal partial / Gat partial

125 RON

90 RON

Fata total / Abdomen

135 RON

95 RON

Inghinal total-include interfesier / Fese / Zona lombara

185 RON

130 RON

Brate integral

280 RON

200 RON

Brate scurt / Picioare scurt (Gambe)

265 RON

165 RON

Coapse ( include linie bikini )

270 RON

170 RON

Picioare integral ( include linie bikini )

390 RON

290 RON

*Pret garantat clientilor nostri incepand cu a 7-a sedinta
Sunt necesare minim 6-8 sedinte pentru corporal si 8-10 sedinte facial pentru un tratament complet

 

EPILARE DEFINITIVA SPL
BARBATI ( PRET SEDINTA )

PRET
NORMAL

PRET DE FIDELITATE*

Mustata / Frunte / Intre sprancene / Sprancene / Tample / Nas / Degete maini / Degete picioare / Urechi

75 RON

55 RON

Perciuni / Pometi / Linie Abdomen / Linie alba chilot

85 RON

65 RON

Axila / Barbie / Ceafa / Barba

135 RON

100 RON

Umeri / Pectorali / Zona lombara / Abdomen inferior / abdomen superior

160 RON

110 RON

Cap / Brate scurt / Spate superior / Fata total / Abdomen total

260 RON

160 RON

Coapse / Picioare scurt (Gambe )

330 RON

230 RON

Spate integral / Picioare integral

410 RON

310 RON

Brate integral

390 RON

290 RON

Pot fi achizitionate mai multe sedinte in avans, astfel beneficiati de pretul redus.
Zonele de tratament sunt acoperite indiferent de numarul de flashuri necesarii tratarii zonei!
Promotie Epilare Definitiva: Cere o oferta pentru epilare definitiva prin e-mail sau la telefon !
Ne spui ce zone ale corpului te intereseaza si noi iti propunem un pachet avantajos.

PACHETE EPILARE DEFINITIVA SPL

Zona

3 Sedinte

Durata

Mustata / Perciuni / Pometi / Sani / Degetemaini / Degete picioare / Frunte / Sprancene / Tample / Nas / Linie abdomen / Interfesier

150 RON

5 minute

Axila / Linie bikini / Barbie / Decolteu

270 RON

5-10 minute

Inghinal total (include interfesier)

400 RON

5-10 minute

Zona lombara / Fese / Abdomen

420 RON

10-15 minute

Linie bikini + Inghinal total ( include interfesier)

580 RON

10-15 minute

Axila + Inghinal total (include interfesier) + Linie bikini

780 RON

15-20 minute

Gambe / Brate integral / Coapse (include linie bikini)

570 RON

20-25 minute

Coapse + Fese

930 RON

25-30 minute

Picioare integral (include degete picioare) + Linie bikini

990 RON

40-60 minute

Picioare integral ( include degete picioare) + Linie bikini+Fese

1230 RON

50-60 minute

Spate integral

1020 RON

30-40 minute

Pectorali + Abdomen

990 RON

30-35 minute

 

Axila + Inghinal total + Linie bikini + Picioare integral + Brate integral/(barbie + mustata + perciuni + pometi + abdomen + fese)

1 Sedinta

760 RON

80-90 minute

Picioare integral + Linie bikini

2 Sedinte

790 RON

40-50 minute

Picioare integral + Brate integral + Inghinal total (include interfesier)

1 Sedinta

720 RON

70-80 minute

Picioare integral + Inghinal total (include interfesier) + Axila

1 Sedinta

590 RON

60-70 minute

Gambe + Inghinal total (include interfesier) + Axila

1 Sedinta

490 RON

40-50 minute

Gambe + Brate + Inghinal total (include interfesier)

1 Sedinta

620 RON

65-70 minute

Inghinal total (include interfesier) + Axila + Mustata

1 Sedinta

330 RON

10-15 minute

Sunt necesare minim 6-8 sedinte pentru corporal si 8-10 sedinte facial pentru un tratament complet. 
Sedintele se efectueaza la un interval de 4 saptamani intre ele.

INCEARCA GRATUIT!!! Vino sa ne cunosti, sa te informezi si beneficiezi de o sedinta GRATUITA de mustata/linie bikini/axila/inghinal total!

Salonul Beauty Lines practica epilarea definitiva SPL (square pulse light), folosind un patent unic al tehnologiei Yperion – Franta. Specialistii afirma ca noul si unicul patent SPL de la Yperion, reprezinta inovatia in domeniul luminii pulsate, fiind mult mai eficienta decat metoda IPL.

De ce? Simplu, pentru ca SPL este constituit din 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate. Adica, 1 impuls SPL este echivalentul a 5 impulsuri IPL.

Sedintele de epilare definitiva SPL se pot efectua si vara! Singura conditie este sa aplicati crema cu factor de protectie 30-50 spf pe zona expusa la soare.

Aparatele de ras pot duce la accidente de ras si iritatie; tot mai multe femei prefera epilarea definitiva SPL pentru a scapa de par din aceste zone, permanent!

Mai mult decat atat, este eliminata posibilitatea oricarei arsuri, dovendindu-se astfel siguranta acestui echipament. Aparatul ofera un tratament precis, rapid, eficient si confortabil, rezultatele procedurii de epilare fiind net vizibile chiar dupa prima sedinta.

In urma tratamentului pilozitatea se reduce cu cca 90-95%. Pentru cele 5-10% fire fine si care cresc mult mai incet, sunt necesare sedinte de intretinere la 6 luni. Firele ramase dupa ciclul de sedinte de tratament vor deveni foarte subtiri si depigmentate, avand un aspect usor asemanator cu velus-ul (puful). Specialistii afirma ca noul si unicul patent SPL (square pulse light) de la Yperion, reprezinta inovatia in domeniul luminii pulsate, fiind mult mai eficienta decat IPL; numarul necesar de sedinte este chiar mai mic decat cu vechea metoda de IPL. SPL este constituit din 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate.

Cum se indeparteaza parul de pe corp cu SPL, varianta superioara IPL-ului?

Specialistii afirma ca noul si unicul patent SPL (square pulse light) de la Yperion, reprezinta inovatia in domeniul luminii pulsate, fiind mult mai eficienta decat IPL; numarul necesar de sedinte este chiar mai mic decat cu vechea metoda de IPL. SPL este constituit din 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate. Mai mult de atat, este eliminata posibilitatea oricarei arsuri, dovendindu-se astfel siguranta acestui echipament. Lumina intens pulsata penetreaza pielea si este absorbita de melanina din firele de par. Aceasta lumina puternica, la contactul cu pielea se transforma in caldura iar firul de par transmite caldura radacinii lui, distrugand-o. Sute de foliculi de par sunt astfel anihilati cu fiecare impuls de lumina; aceste fire de par cad in 10-14 zile

Orice tip de par sau piele poate fi tratat?

Cu cat parul este mai inchis la culoare (deci cu cat contine mai multa pigment/melanina) cu atat rezultatele sunt mai bune. Parul deschis sau cel fin/subtire va fi mai dificil de eliminat. Firele albe sau roscate nu pot fi eliminate folosind aceasta metoda. O piele foarte bronzata nu poate beneficia de tratament 2 saptamani dupa expunerea la soare.

De ce este necesar sa radem zona?

Raderea/tunderea este necesara pentru a evita pierderea de energie luminoasa la suprafata pielii. Daca parul nu este intai ras, eficienta tratamentului scade.

Este dureros?

Nu doare, disconfort 0. Eventual se poate simti o senzatie de “ciupitura” la pielea mai inchisa la culoare.

Exista efecte secundare la epilarea definitiva SPL?

In anumite cazuri, poate aparea roseata in zona tratata, edem local sau “peri-follicular papulae” (pielea de gaina). Aceste efecte dispar la cateva ore de la tratament. Cu toate acestea, in majoritatea cazurilor, nu exista efecte secundare vizibile.

De ce dureaza un timp pana ce firele de par cad?

Dupa o sedinta de SPL, parul este detasat de fulicul dar ramane in bulb. Este impins progresiv spre in afara in timpul exfolierii pielii. Din aceasta cauza parul in aparenta creste pentru inca o saptamana sau doua.

De ce avem nevoie de mai multe sedinte?

Razele luminoase emise de aparatul SPL poate actiona pe acele fire de par in faza lor de crestere. Statistic, in ciclul cresterii firului de par, este estimat ca 20% din fire sunt in faza de crestere (faza anagena – doar atunci firul de par este prins de radacina lui). Din acest motiv avem nevoie de mai multe sedinte.

De cate sedinte de SPL avem nevoie?

Numarul sedintelor depinde de culoarea firului de par si a pielii, zona de tratament si factori genetici individuali. Din acest motiv este dificil sa spunem un numar exact de sedinte. Fiecare persoana este unica, astfel incat, riguros stiintific este a nu se generaliza numarul necesar de sedinte pentru definitivarea tratamentului.

In plus, exista cicluri diferite de crestere a firului de par! De exemplu, axilele au un alt ciclu de crestere a firului de par fata de mustata sau gambe, motiv pentru care nu te poti apropia de finalul tratamentului dupa acelasi numar de sedinte.

Dar este general acceptat ca o medie de 6-8 sedinte pe zona corporala si 8-10, poate chiar 12 sedinte pe zona faciala, da rezultatele asteptate. Se va efectua o sedinta la 4 saptamani. Inca de la prima sedinta efectele sunt vizibile.

Important a se respecta termenul de 4 saptamani, nu mai devreme (vor intra mai multe sedinte) si nu mai tarziu (daca se depaseste termenul de o luna, de fiecare data o vom lua de la capat cu tratamentul).

Cat de eficient este tratamentul? Se fac sedinte de intretinere?

In general pacientii cu par de culoare neagra si piele alba raspund excelent la tratament, indiferent de zona tratata. In ordinea raspunsului la tratament, cele mai bune rezultate se obtin la: axile, inghinal, picioare, brate, iar la fata – perciuni, gat, frunte, barbie, mustata.

In urma tratamentului pilozitatea se reduce cu cca 90-95%. Pentru cele 5-10% fire fine si care cresc mult mai incet, sunt necesare sedinte de intretinere la  6 luni. Firele ramase dupa ciclul de sedinte de tratament vor deveni foarte subtiri si depigmentate, avand un aspect usor asemanator cu velus-ul (puful).

Rezultatele dureaza 5 ani !!! Daca se face o sedinta de mentinere din 6 in 6 luni rezultatul se mareste cu inca 1 an. Atata timp cat veti veni la sedinte de mentinere, nu veti avea niciodata probleme cu firele de par.

Costa mult tratamentul de epilare definitiva SPL?

Daca vei calcula banii cheltuiti intr-o perioada de 5 ani pe epilare prin celelalte metode, vei observa ca suma platita pentru sedintele de fotoepilare este mai mica, iar efectul este unul de durata, chiar permanent.

Toate tipurile de par pot fi epilate definitiv?

  • Cele mai bune rezultate sunt obtinute pentru parul mai inchis la culoare (mai bogat in melanina).
  • Firele deschise la culoare sau foarte fine sunt mai dificil de tratat.
  • Firele de par alb sau rosu nu pot fi tratate cu aceasta metoda.

Este foarte importanta evitarea bronzarii (naturale/artificiale) inaintea tratamentului.

Imi pot relua activitatea obisnuita dupa o sesine de tratament?

Activitatea normala poate fi reluata imediat dupa tratament. Singura limitare se refera la expunerea la lumina soarelui. Este necesar a se evita expunerea la soare sau in cazul in care acest lucru nu este posibil este necesar sa se utilizeze o crema protectoare. Puteti sa mergeti in vacante la plaja, la mare, singura conditie este sa aplicati o crema cu factor de protectie intre 30-50 SPF pe zona ce sunteti in curs de tratare la noi la salon.

In cazul in care pielea este sensibila dupa sedinta de tratament, o crema hidratanta sau calmanta poate fi aplicata.

Care este diferenta fata de metodele clasice?

Toate metodele traditionale (ceara, penseta, aparat de ras, crema etc.) sunt doar temporare. Epilarea definitiva folosind SPL ofera rezultate de foarte lunga durata,mai exact 5 ani, daca se face o sedinta de mentinere din 6 in 6 luni, durata se mai prelungeste cu inca 1 an.

Avantajul fata de electroliza/laser?

Aceste metode dureaza foarte mult, uneori si cativa ani. Este necesara tratarea individuala a fiecarui fir de par. Electroliza presupune inteparea cu un ac, ceea ce poate fi dureros sau chiar lasa urme. Epilarea definitiva SPL permite tratarea unor suprafete mari in timp relativ scurt.

Care este diferenta dintre SPL si laser?

Reducerea parului atat cu SPL cat si cu laser se bazeaza pe acelasi principiu: trimiterea de energie luminoasa catre foliculul pilos. In timp ce laserul emite un fascicul de lumina pe o singura lungime de unda, SPL-ul emite un fascicul de lumina intr-un spectru mai larg de lungimi de unda. Aceasta face ca tratamentul de epilare definitiva cu SPL sa fie mai sigur decat laserul si cel putin la fel de eficient.

Avantajul fata de IPL- lumina intens pulsata?

Aceasta metoda este asemanatoare cu specificatia ca in IPL se foloseste o lumina mai puternica pe o durata mult mai mica de timp. Epilarea definitica SPL are un risc mult mai scazut de efecte secundare.

TOP